免费注册 查看新帖 |

Chinaunix

  平台 论坛 博客 文库
12下一页
最近访问板块 发新帖
查看: 3655 | 回复: 10
打印 上一主题 下一主题

[技术动态] 【nitrogen】Web Framework Nitrogen [复制链接]

论坛徽章:
27
水瓶座
日期:2014-08-22 21:06:34程序设计版块每日发帖之星
日期:2015-11-25 06:20:0015-16赛季CBA联赛之新疆
日期:2015-12-19 19:05:48IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:3315-16赛季CBA联赛之上海
日期:2016-04-15 19:51:31程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-17 06:23:29程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-23 06:20:00程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-05-26 06:20:00每日论坛发贴之星
日期:2016-05-26 06:20:0015-16赛季CBA联赛之辽宁
日期:2017-02-16 23:59:47
跳转到指定楼层
1 [收藏(0)] [报告]
发表于 2014-10-08 20:02 |只看该作者 |倒序浏览
本帖最后由 shijiang1130 于 2015-02-11 10:44 编辑

http://nitrogenproject.com/

https://github.com/nitrogen

Each platform download is a self-contained installation of Nitrogen that includes both Erlang and a web server. (In other words, you don't need to have Erlang installed to run this.)
You have a choice between five popular Erlang web servers: Cowboy, Inets, Mochiweb, Webmachine, Yaws

论坛徽章:
27
水瓶座
日期:2014-08-22 21:06:34程序设计版块每日发帖之星
日期:2015-11-25 06:20:0015-16赛季CBA联赛之新疆
日期:2015-12-19 19:05:48IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:3315-16赛季CBA联赛之上海
日期:2016-04-15 19:51:31程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-17 06:23:29程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-23 06:20:00程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-05-26 06:20:00每日论坛发贴之星
日期:2016-05-26 06:20:0015-16赛季CBA联赛之辽宁
日期:2017-02-16 23:59:47
2 [报告]
发表于 2014-10-08 20:06 |只看该作者

论坛徽章:
27
水瓶座
日期:2014-08-22 21:06:34程序设计版块每日发帖之星
日期:2015-11-25 06:20:0015-16赛季CBA联赛之新疆
日期:2015-12-19 19:05:48IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:3315-16赛季CBA联赛之上海
日期:2016-04-15 19:51:31程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-17 06:23:29程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-23 06:20:00程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-05-26 06:20:00每日论坛发贴之星
日期:2016-05-26 06:20:0015-16赛季CBA联赛之辽宁
日期:2017-02-16 23:59:47
3 [报告]
发表于 2014-10-08 21:06 |只看该作者

论坛徽章:
27
水瓶座
日期:2014-08-22 21:06:34程序设计版块每日发帖之星
日期:2015-11-25 06:20:0015-16赛季CBA联赛之新疆
日期:2015-12-19 19:05:48IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:3315-16赛季CBA联赛之上海
日期:2016-04-15 19:51:31程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-17 06:23:29程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-23 06:20:00程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-05-26 06:20:00每日论坛发贴之星
日期:2016-05-26 06:20:0015-16赛季CBA联赛之辽宁
日期:2017-02-16 23:59:47
4 [报告]
发表于 2014-10-08 21:31 |只看该作者
=INFO REPORT==== 8-Oct-2014::21:29:48 ===
index: Reloaded! (Beam changed.)

=INFO REPORT==== 8-Oct-2014::21:30:06 ===
DEBUG: index:11

=INFO REPORT==== 8-Oct-2014::21:30:06 ===
DEBUG: index:12
"node ( )"
  'nitrogen@127.0.0.1'

=INFO REPORT==== 8-Oct-2014::21:30:14 ===
DEBUG: index:11

=INFO REPORT==== 8-Oct-2014::21:30:14 ===
DEBUG: index:12
"node ( )"
  'nitrogen@127.0.0.1'

论坛徽章:
27
水瓶座
日期:2014-08-22 21:06:34程序设计版块每日发帖之星
日期:2015-11-25 06:20:0015-16赛季CBA联赛之新疆
日期:2015-12-19 19:05:48IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:3315-16赛季CBA联赛之上海
日期:2016-04-15 19:51:31程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-17 06:23:29程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-23 06:20:00程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-05-26 06:20:00每日论坛发贴之星
日期:2016-05-26 06:20:0015-16赛季CBA联赛之辽宁
日期:2017-02-16 23:59:47
5 [报告]
发表于 2014-10-08 21:31 |只看该作者
Debug Statements
Add ?DEBUG to index.erl. Then compile and reload. What happens?
Add ?PRINT(node()) to index.erl. Then compile and reload. What happens?

论坛徽章:
27
水瓶座
日期:2014-08-22 21:06:34程序设计版块每日发帖之星
日期:2015-11-25 06:20:0015-16赛季CBA联赛之新疆
日期:2015-12-19 19:05:48IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:3315-16赛季CBA联赛之上海
日期:2016-04-15 19:51:31程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-17 06:23:29程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-23 06:20:00程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-05-26 06:20:00每日论坛发贴之星
日期:2016-05-26 06:20:0015-16赛季CBA联赛之辽宁
日期:2017-02-16 23:59:47
6 [报告]
发表于 2014-10-09 09:45 |只看该作者
(nitrogen@127.0.0.1)17> nitrogen_dev:page(a).
Created page: ./site/src/a.erl
Remember to recompile!
ok
(nitrogen@127.0.0.1)18>

论坛徽章:
27
水瓶座
日期:2014-08-22 21:06:34程序设计版块每日发帖之星
日期:2015-11-25 06:20:0015-16赛季CBA联赛之新疆
日期:2015-12-19 19:05:48IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:3315-16赛季CBA联赛之上海
日期:2016-04-15 19:51:31程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-17 06:23:29程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-23 06:20:00程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-05-26 06:20:00每日论坛发贴之星
日期:2016-05-26 06:20:0015-16赛季CBA联赛之辽宁
日期:2017-02-16 23:59:47
7 [报告]
发表于 2014-10-11 00:58 |只看该作者

论坛徽章:
27
水瓶座
日期:2014-08-22 21:06:34程序设计版块每日发帖之星
日期:2015-11-25 06:20:0015-16赛季CBA联赛之新疆
日期:2015-12-19 19:05:48IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:3315-16赛季CBA联赛之上海
日期:2016-04-15 19:51:31程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-17 06:23:29程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-23 06:20:00程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-05-26 06:20:00每日论坛发贴之星
日期:2016-05-26 06:20:0015-16赛季CBA联赛之辽宁
日期:2017-02-16 23:59:47
8 [报告]
发表于 2015-02-15 10:01 |只看该作者
  1. Compiling Nitrogen on Windows
  2. Windows support is experimental in Nitrogen.

  3. Notes:

  4. Note 1: This process can be a hair tedius, but will allow you to have the latest and greatest version of Nitrogen from Github.com. For the version that doesn't require you to screw around with installing msysgit, download the prepackaged Windows zip file from the Nitrogen Home Page.

  5. Note 2: To simplify the releasing of Nitrogen on Windows, some significant changes have been made to the build process. The previous method required a lot of tinkering with things to build with a new release of Erlang.

  6. Note 3: Throughout this readme, we recommend installing to c:\erlX.Y (where X.Y is the version, for example, 5.10) for the sake of simplicity. It's not critical that you use this directory, but -- and it should go without saying -- if you choose to install into another directory, make sure you reference that directory everywhere. The only strong recommendation we make is to avoid paths with spaces in them (e.g. c:\program files\erlX.Y). Msysgit has a bit of a history of not playing nice with paths with spaces in them.

  7. Note 4: While installing Msysgit, make sure you choose the option, if presented, to "Check out as-is and Check in as-is". Otherwise, some of the Nitrogen prerequisits don't play nice with Windows-style line-endings (\r\n).

  8. Prerequisite Steps:

  9. Install Erlang (Recommended at least R15B) for Windows into c:\erlX.Y.
  10. Make sure c:\erlX.Y\bin is in your windows PATH (Right click My Computer, Click Properties,
  11. Get msysGit and install to c:\msysgit (the default).
  12. To Build Nitrogen

  13. Fire up msysgit (c:\msysgit\msys.bat)
  14. Navigate to the directory where you'd like to install Nitrogen (e.g. c:\www)
  15. Run git clone https://github.com/nitrogen/nitrogen
  16. Run cd nitrogen
  17. Run make rel_inets_win or (make rel_mochiweb_win)
  18. When it completes, you'll have a standalone installation in rel/nitrogen
  19. You can close Msysgit now
  20. Note: You only need to use msysgit for when you want to build Nitrogen. Once it's built, you can run Nitrogen from the normal Windows Explorer.

  21. Running Nitrogen

  22. Close Msysgit and open Windows Explorer to where you installed Nitrogen
  23. Run (double-click) start.cmd
  24. Navigate your browser to http://127.0.0.1:8000
  25. I realize this is not exactly the simplest set of instructions, but it allows us to use some build tools otherwise inconvenient to use on windows. As stated above, Windows support is EXPERIMENTAL so, please understand that.
复制代码

论坛徽章:
27
水瓶座
日期:2014-08-22 21:06:34程序设计版块每日发帖之星
日期:2015-11-25 06:20:0015-16赛季CBA联赛之新疆
日期:2015-12-19 19:05:48IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:3315-16赛季CBA联赛之上海
日期:2016-04-15 19:51:31程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-17 06:23:29程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-23 06:20:00程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-05-26 06:20:00每日论坛发贴之星
日期:2016-05-26 06:20:0015-16赛季CBA联赛之辽宁
日期:2017-02-16 23:59:47
9 [报告]
发表于 2015-02-15 10:01 |只看该作者

论坛徽章:
27
水瓶座
日期:2014-08-22 21:06:34程序设计版块每日发帖之星
日期:2015-11-25 06:20:0015-16赛季CBA联赛之新疆
日期:2015-12-19 19:05:48IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:31IT运维版块每日发帖之星
日期:2015-12-25 06:20:3315-16赛季CBA联赛之上海
日期:2016-04-15 19:51:31程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-17 06:23:29程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-04-23 06:20:00程序设计版块每日发帖之星
日期:2016-05-26 06:20:00每日论坛发贴之星
日期:2016-05-26 06:20:0015-16赛季CBA联赛之辽宁
日期:2017-02-16 23:59:47
10 [报告]
发表于 2015-02-15 10:31 |只看该作者
  1. Administrator@WIN /usr/git/nitrogen (master)
  2. $ make rel_inets_win
  3. make[1]: Entering directory `/usr/git/nitrogen'
  4. ./rebar get-deps
  5. ==> rel (get-deps)
  6. ==> nitrogen (get-deps)
  7. ./rebar compile
  8. ==> rel (compile)
  9. ==> nitrogen (compile)
  10. make[2]: Entering directory `/usr/git/nitrogen'
  11. make[2]: Leaving directory `/usr/git/nitrogen'
  12. ******************************************************************************

  13. Creating full Windows release in ../myapp with inets
  14. ******************************************************************************

  15. Generating "reltool.config" with merged overlays
  16. ...Loading base file: "reltool_base.config"
  17. ...Merging Overlay from "reltool_win.config"
  18. ...Writing "reltool.config"
  19. ...SUCCESS
  20. make[2]: Entering directory `/usr/git/nitrogen'
  21. ==> rel (generate)
  22. Copying d:/Program Files/erl6.3/lib/erl_interface-3.7.20
  23. Generating "nitrogen/rebar.config"
  24. make[3]: Entering directory `/usr/git/nitrogen/rel/nitrogen'
  25. Using Erlang in /usr/git/nitrogen/rel/nitrogen/erts-6.3/bin/erl
  26. WARN:  Expected d:/program/mysysgit/git/nitrogen/rel/nitrogen/lib/mimetypes to
  27. e an app dir (containing ebin/*.app), but no .app found.
  28. WARN:  Expected d:/program/mysysgit/git/nitrogen/rel/nitrogen/lib/simple_bridg
  29. to be an app dir (containing ebin/*.app), but no .app found.
  30. WARN:  Expected d:/program/mysysgit/git/nitrogen/rel/nitrogen/lib/nprocreg to
  31. an app dir (containing ebin/*.app), but no .app found.
  32. WARN:  Expected d:/program/mysysgit/git/nitrogen/rel/nitrogen/lib/nitrogen_cor
  33. to be an app dir (containing ebin/*.app), but no .app found.
  34. WARN:  Expected d:/program/mysysgit/git/nitrogen/rel/nitrogen/lib/sync to be a
  35. app dir (containing ebin/*.app), but no .app found.
  36. ==> site (get-deps)
  37. ==> nitrogen (get-deps)
  38. WARN:  Expected d:/program/mysysgit/git/nitrogen/rel/nitrogen/lib/mimetypes to
  39. e an app dir (containing ebin/*.app), but no .app found.
  40. WARN:  Expected d:/program/mysysgit/git/nitrogen/rel/nitrogen/lib/simple_bridg
  41. to be an app dir (containing ebin/*.app), but no .app found.
  42. WARN:  Expected d:/program/mysysgit/git/nitrogen/rel/nitrogen/lib/nprocreg to
  43. an app dir (containing ebin/*.app), but no .app found.
  44. WARN:  Expected d:/program/mysysgit/git/nitrogen/rel/nitrogen/lib/nitrogen_cor
  45. to be an app dir (containing ebin/*.app), but no .app found.
  46. WARN:  Expected d:/program/mysysgit/git/nitrogen/rel/nitrogen/lib/sync to be a
  47. app dir (containing ebin/*.app), but no .app found.
  48. Pulling mimetypes from {git,"git://github.com/spawngrid/mimetypes.git",
  49.                             {branch,master}}
  50. Cloning into 'mimetypes'...
  51. Pulling simple_bridge from {git,"git://github.com/nitrogen/simple_bridge",
  52.                                 {tag,"v2.0.0"}}
  53. Cloning into 'simple_bridge'...
  54. Pulling nprocreg from {git,"git://github.com/nitrogen/nprocreg",
  55.                            {tag,"v0.2.1"}}
  56. Cloning into 'nprocreg'...
  57. Pulling nitrogen_core from {git,"git://github.com/nitrogen/nitrogen_core",
  58.                                 {tag,"v2.3.0"}}
  59. Cloning into 'nitrogen_core'...
  60. Pulling sync from {git,"git://github.com/rustyio/sync",{tag,"90e9237"}}
  61. Cloning into 'sync'...
  62. ==> mimetypes (get-deps)
  63. ==> simple_bridge (get-deps)
  64. ==> nprocreg (get-deps)
  65. ==> nitrogen_core (get-deps)
  66. ==> sync (get-deps)
  67. Checking for Nitrogen Plugins
  68. No Nitrogen Plugins Found
  69. Generating new erl.ini file in erts-6.3\bin\erl.ini
  70. Using Erlang in /usr/git/nitrogen/rel/nitrogen/erts-6.3/bin/erl
  71. ==> mimetypes (compile)
  72. Compiled src/mimetypes_scan.xrl
  73. Compiled src/mimetypes_parse.yrl
  74. Compiled src/mimetypes_scan.erl
  75. Compiled src/mimetypes_parse.erl
  76. Compiled src/mimetypes_app.erl
  77. Compiled src/mimetypes_sup.erl
  78. Compiled src/mimetypes_loader.erl
  79. Compiled src/mimetypes.erl
  80. ==> simple_bridge (compile)
  81. Generating crypto compatibility for simple_bridge...
  82. ...Using: "crypto:hash(sha, Data)"
  83. ...writing "include/crypto_compat.hrl"
  84. Compiled src/simple_bridge_handler.erl
  85. Compiled src/simple_bridge.erl
  86. Compiled src/yaws_bridge_modules/yaws_simple_bridge_sup.erl
  87. Compiled src/yaws_bridge_modules/yaws_simple_bridge_anchor.erl
  88. Compiled src/webmachine_bridge_modules/webmachine_simple_bridge_sup.erl
  89. Compiled src/webmachine_bridge_modules/webmachine_simple_bridge_static.erl
  90. Compiled src/yaws_bridge_modules/yaws_simple_bridge.erl
  91. Compiled src/webmachine_bridge_modules/webmachine_simple_bridge_anchor.erl
  92. Compiled src/webmachine_bridge_modules/webmachine_simple_bridge.erl
  93. Compiled src/simple_bridge_util.erl
  94. Compiled src/simple_bridge_multipart.erl
  95. Compiled src/simple_bridge_app.erl
  96. Compiled src/simple_bridge_handler_sample.erl
  97. Compiled src/sb_uploaded_file.erl
  98. Compiled src/simple_bridge_websocket.erl
  99. Compiled src/sb_file_upload_handler.erl
  100. Compiled src/mochiweb_bridge_modules/mochiweb_simple_bridge_sup.erl
  101. Compiled src/mochiweb_bridge_modules/mochiweb_simple_bridge_anchor.erl
  102. Compiled src/inets_bridge_modules/inets_simple_bridge_sup.erl
  103. Compiled src/inets_bridge_modules/inets_simple_bridge_anchor.erl
  104. Compiled src/mochiweb_bridge_modules/mochiweb_simple_bridge.erl
  105. Compiled src/cowboy_bridge_modules/cowboy_simple_bridge_sup.erl
  106. Compiled src/cowboy_bridge_modules/cowboy_simple_bridge_anchor.erl
  107. Compiled src/inets_bridge_modules/inets_simple_bridge.erl
  108. Compiled src/sbw.erl
  109. Compiled src/cowboy_bridge_modules/cowboy_request_server.erl
  110. Compiled src/cowboy_bridge_modules/cowboy_simple_bridge.erl
  111. ==> nprocreg (compile)
  112. Compiled src/nprocreg_sup.erl
  113. Compiled src/nprocreg_app.erl
  114. Compiled src/nprocreg.erl
  115. ==> nitrogen_core (compile)
  116. Generating crypto compatibility...
  117. ...Using: "crypto:block_encrypt(aes_cbc128, Key, IV, Data)"
  118. ...Using: "crypto:block_decrypt(aes_cbc128, Key, IV, Data)"
  119. ...Using: "crypto:hash(sha, Data)"
  120. ...writing "include/crypto_compat.hrl"
  121. Compiled src/handlers/state/state_handler.erl
  122. Compiled src/handlers/session/session_handler.erl
  123. Compiled src/handlers/security/security_handler.erl
  124. Compiled src/handlers/route/route_handler.erl
  125. Compiled src/handlers/role/role_handler.erl
  126. Compiled src/handlers/query/query_handler.erl
  127. Compiled src/handlers/process_registry/process_registry_handler.erl
  128. Compiled src/handlers/log/log_handler.erl
  129. Compiled src/handlers/identity/identity_handler.erl
  130. Compiled src/handlers/crash/crash_handler.erl
  131. Compiled src/handlers/config/config_handler.erl
  132. Compiled src/handlers/cache/cache_handler.erl
  133. Compiled src/validators/validator_min_length.erl
  134. Compiled src/wf_core.erl
  135. Compiled src/wf.erl
  136. Compiled src/validators/validator_max_length.erl
  137. Compiled src/validators/validator_js_custom.erl
  138. Compiled src/validators/validator_is_required.erl
  139. Compiled src/validators/validator_is_integer.erl
  140. Compiled src/validators/validator_is_email.erl
  141. Compiled src/validators/validator_custom.erl
  142. Compiled src/nitrogen_dev.erl
  143. Compiled src/validators/validator_confirm_same.erl
  144. Compiled src/nitrogen.erl
  145. Compiled src/validators/validator_confirm_password.erl
  146. Compiled src/lib/wf_validation.erl
  147. Compiled src/lib/wf_utils.erl
  148. Compiled src/lib/wf_test_srv.erl
  149. Compiled src/lib/wf_test.erl
  150. Compiled src/lib/wf_tags.erl
  151. Compiled src/lib/wf_render_elements.erl
  152. Compiled src/lib/wf_pickle.erl
  153. Compiled src/lib/wf_render_actions.erl
  154. Compiled src/lib/wf_handler.erl
  155. Compiled src/lib/wf_cookies.erl
  156. Compiled src/lib/wf_event.erl
  157. Compiled src/lib/wf_action_queue.erl
  158. Compiled src/lib/nitro_mochinum.erl
  159. Compiled src/lib/wf_context.erl
  160. Compiled src/lib/nitro_mochiglobal.erl
  161. Compiled src/lib/wf_convert.erl
  162. Compiled src/handlers/state/default_state_handler.erl
  163. Compiled src/handlers/session/simple_session_handler.erl
  164. Compiled src/lib/nitro_mochijson2.erl
  165. Compiled src/handlers/security/http_basic_auth_security_handler.erl
  166. Compiled src/handlers/route/nitrogen_smart_extensions.erl
  167. Compiled src/handlers/security/default_security_handler.erl
  168. Compiled src/handlers/route/passthrough_route_handler.erl
  169. Compiled src/handlers/route/nitrogen_rest.erl
  170. Compiled src/handlers/route/named_route_handler.erl
  171. Compiled src/handlers/route/file_not_found_page.erl
  172. Compiled src/handlers/role/default_role_handler.erl
  173. Compiled src/handlers/route/dynamic_route_handler.erl
  174. Compiled src/handlers/query/default_query_handler.erl
  175. Compiled src/handlers/process_registry/nprocreg_registry_handler.erl
  176. Compiled src/handlers/identity/default_identity_handler.erl
  177. Compiled src/handlers/log/default_log_handler.erl
  178. Compiled src/handlers/crash/default_crash_handler.erl
  179. Compiled src/handlers/crash/debug_crash_handler.erl
  180. Compiled src/handlers/config/default_config_handler.erl
  181. Compiled src/elements/table/element_tablerow.erl
  182. Compiled src/handlers/cache/default_cache_handler.erl
  183. Compiled src/elements/table/element_tableheader.erl
  184. Compiled src/elements/table/element_tablecell.erl
  185. Compiled src/elements/table/element_singlerow.erl
  186. Compiled src/elements/table/element_table.erl
  187. Compiled src/handlers/process_registry/gproc_registry_handler.erl
  188. Compiled src/elements/other/element_spinner.erl
  189. Compiled src/elements/other/element_sync_panel.erl
  190. Compiled src/elements/other/element_sparkline.erl
  191. Compiled src/elements/other/element_sortitem.erl
  192. Compiled src/elements/other/element_sortblock.erl
  193. Compiled src/elements/other/element_recaptcha.erl
  194. Compiled src/elements/other/element_qr.erl
  195. Compiled src/elements/other/element_progress_bar.erl
  196. Compiled src/elements/other/element_iframe.erl
  197. Compiled src/elements/other/element_gravatar.erl
  198. Compiled src/elements/other/element_function.erl
  199. Compiled src/elements/other/element_flash.erl
  200. Compiled src/elements/other/element_google_chart.erl
  201. Compiled src/elements/other/element_file.erl
  202. Compiled src/elements/other/element_droppable.erl
  203. Compiled src/elements/other/element_draggable.erl
  204. Compiled src/elements/other/element_bind.erl
  205. Compiled src/elements/mobile/element_mobile_toggle.erl
  206. Compiled src/elements/mobile/element_mobile_panel.erl
  207. Compiled src/elements/mobile/element_mobile_list_divider.erl
  208. Compiled src/elements/mobile/element_mobile_listitem.erl
  209. Compiled src/elements/mobile/element_mobile_grid_block.erl
  210. Compiled src/elements/mobile/element_mobile_list.erl
  211. Compiled src/elements/mobile/element_mobile_grid.erl
  212. Compiled src/elements/mobile/element_mobile_collapsible_set.erl
  213. Compiled src/elements/mobile/element_mobile_collapsible.erl
  214. Compiled src/elements/layout/element_template.erl
  215. Compiled src/elements/layout/element_panel.erl
  216. Compiled src/elements/layout/element_placeholder.erl
  217. Compiled src/elements/layout/element_lightbox.erl
  218. Compiled src/elements/layout/element_h.erl
  219. Compiled src/elements/layout/element_grid.erl
  220. Compiled src/elements/layout/element_fieldset.erl
  221. Compiled src/elements/html5/element_time.erl
  222. Compiled src/elements/html5/element_section.erl
  223. Compiled src/elements/html5/element_nav.erl
  224. Compiled src/elements/html5/element_mark.erl
  225. Compiled src/elements/html5/element_main.erl
  226. Compiled src/elements/html5/element_html5_header.erl
  227. Compiled src/elements/html5/element_html5_footer.erl
  228. Compiled src/elements/html5/element_aside.erl
  229. Compiled src/elements/html5/element_article.erl
  230. Compiled src/elements/html/element_strong.erl
  231. Compiled src/elements/html/element_value.erl
  232. Compiled src/elements/html/element_span.erl
  233. Compiled src/elements/html/element_pre.erl
  234. Compiled src/elements/html/element_p.erl
  235. Compiled src/elements/html/element_literal.erl
  236. Compiled src/elements/html/element_listitem.erl
  237. Compiled src/elements/html/element_list.erl
  238. Compiled src/elements/html/element_link.erl
  239. Compiled src/elements/html/element_image.erl
  240. Compiled src/elements/html/element_hr.erl
  241. Compiled src/elements/html/element_email_link.erl
  242. Compiled src/elements/html/element_em.erl
  243. Compiled src/elements/html/element_br.erl
  244. Compiled src/elements/forms/element_wizard.erl
  245. Compiled src/elements/forms/element_textbox_autocomplete.erl
  246. Compiled src/elements/forms/element_upload.erl
  247. Compiled src/elements/forms/element_restful_upload.erl
  248. Compiled src/elements/forms/element_textbox.erl
  249. Compiled src/elements/forms/element_textarea.erl
  250. Compiled src/elements/forms/element_restful_submit.erl
  251. Compiled src/elements/forms/element_restful_reset.erl
  252. Compiled src/elements/forms/element_restful_form.erl
  253. Compiled src/elements/forms/element_range.erl
  254. Compiled src/elements/forms/element_radiogroup.erl
  255. Compiled src/elements/forms/element_radio.erl
  256. Compiled src/elements/forms/element_password.erl
  257. Compiled src/elements/forms/element_label.erl
  258. Compiled src/elements/forms/element_inplace_textbox.erl
  259. Compiled src/elements/forms/element_inplace.erl
  260. Compiled src/elements/forms/element_inplace_textarea.erl
  261. Compiled src/elements/forms/element_hidden.erl
  262. Compiled src/elements/forms/element_datepicker_textbox.erl
  263. Compiled src/elements/forms/element_dropdown.erl
  264. Compiled src/elements/forms/element_checkbox.erl
  265. Compiled src/elements/forms/element_button.erl
  266. Compiled src/actions/action_wire.erl
  267. Compiled src/actions/action_validation_error.erl
  268. Compiled src/actions/action_validate.erl
  269. Compiled src/actions/action_update.erl
  270. Compiled src/actions/action_toggle_mobile_panel.erl
  271. Compiled src/actions/action_toggle.erl
  272. Compiled src/actions/action_slide_up.erl
  273. Compiled src/actions/action_slide_down.erl
  274. Compiled src/actions/action_show.erl
  275. Compiled src/actions/action_set_multiple.erl
  276. Compiled src/actions/action_set_cookie.erl
  277. Compiled src/actions/action_set.erl
  278. Compiled src/actions/action_script.erl
  279. Compiled src/actions/action_remove_class.erl
  280. Compiled src/actions/action_redirect.erl
  281. Compiled src/actions/action_make_writable.erl
  282. Compiled src/actions/action_make_readonly.erl
  283. Compiled src/actions/action_hide.erl
  284. Compiled src/actions/action_jquery_effect.erl
  285. Compiled src/actions/action_function.erl
  286. Compiled src/actions/action_fade.erl
  287. Compiled src/actions/action_event.erl
  288. Compiled src/actions/action_enable.erl
  289. Compiled src/actions/action_effect.erl
  290. Compiled src/actions/action_disable_selection.erl
  291. Compiled src/actions/action_disable.erl
  292. Compiled src/actions/action_console_log.erl
  293. Compiled src/actions/action_continue.erl
  294. Compiled src/actions/action_confirm.erl
  295. Compiled src/actions/action_click.erl
  296. Compiled src/actions/action_clear_validation.erl
  297. Compiled src/actions/action_comet.erl
  298. Compiled src/actions/action_buttonize.erl
  299. Compiled src/actions/action_before_postback.erl
  300. Compiled src/actions/action_appear.erl
  301. Compiled src/actions/action_api.erl
  302. Compiled src/actions/action_animate.erl
  303. Compiled src/actions/action_alert.erl
  304. Compiled src/actions/action_add_class.erl
  305. ==> sync (compile)
  306. Compiled src/sync_options.erl
  307. Compiled src/sync_utils.erl
  308. Compiled src/sync_notify.erl
  309. Compiled src/sync.erl
  310. Compiled src/sync_scanner.erl
  311. ==> site (compile)
  312. Compiled src/nitrogen_app.erl
  313. Compiled src/nitrogen_sup.erl
  314. Compiled src/nitrogen_main_handler.erl
  315. Compiled src/index.erl
  316. Compiled src/mobile.erl
  317. ==> nitrogen (compile)
  318. make[3]: Leaving directory `/usr/git/nitrogen/rel/nitrogen'
  319. make[3]: Entering directory `/usr/git/nitrogen/rel/nitrogen'
  320. Generating a default cookie in /etc/vm.args
  321. Loading 'screen' into random state - done
  322. make[3]: Leaving directory `/usr/git/nitrogen/rel/nitrogen'
  323. make[3]: Entering directory `/usr/git/nitrogen/rel/nitrogen'
  324. make[3]: Leaving directory `/usr/git/nitrogen/rel/nitrogen'
  325. make[2]: Leaving directory `/usr/git/nitrogen'
  326. make[2]: Entering directory `/usr/git/nitrogen'
  327. make[2]: Leaving directory `/usr/git/nitrogen'
  328. make[2]: Entering directory `/usr/git/nitrogen'
  329. make[2]: Leaving directory `/usr/git/nitrogen'
  330. ******************************************************************************

  331. Generated a self-contained Nitrogen project
  332. in ../myapp, configured to run on inets.
  333. ******************************************************************************
复制代码
您需要登录后才可以回帖 登录 | 注册

本版积分规则 发表回复

  

北京盛拓优讯信息技术有限公司. 版权所有 京ICP备16024965号-6 北京市公安局海淀分局网监中心备案编号:11010802020122 niuxiaotong@pcpop.com 17352615567
未成年举报专区
中国互联网协会会员  联系我们:huangweiwei@itpub.net
感谢所有关心和支持过ChinaUnix的朋友们 转载本站内容请注明原作者名及出处

清除 Cookies - ChinaUnix - Archiver - WAP - TOP